Norgårdens gårdsbutik

————————-

GÅRDSBUTIKEN är bara öppet sporadiskt än så länge.

Jag har planerat för en sen skörd i år och därför dröjer det tills jag har något att sälja i gårdsbutiken. Jag har inte satt något fast datum för när jag öppnar ännu, men troligtvis i samband med första leverans till prenumeranter, torsdag 7 juli. Håll utkik på Instagram/facebook eller anmäl dig till Nyhetsbrevet, så ropar jag när det är dags att slå upp dörrarna! 🙂

Gårdsbutik är under uppbyggnad av oss som har verksamheter på gården, än så länge Jordad hand och jag. Välkomna!

Hitta till Norgården

Adress: Knipplebergsvägen 15 / Sök i google maps på ”Norgårdens gårdsbutik”

————————-

Hos mig kan du handla helt nyskördade grönsaker med mycket färg, form och smak! Under 2021 påbörjade jag flytten av min verksamhet från villaträdgården i Backa till Norgården, i Skogome. Här har jag mycket större odlingsyta och fantastiska möjligheter att utvecklas som odlare och företagare!

Sensommaren 2022 öppnade gårdsbutiken på Norgården! Under säsongen är dörren alltid öppen och du plockar själv från hyllor och kylskåp det du vill ha och betalar med swish. Självbetjäning alltså!

Utöver fina grönsaker erbjuder jag marmelad, örtsalt och plantor, för dig som vill odla själv. Utbudet varierar från vecka till vecka, beroende på vad som är skördeklart.

%d bloggare gillar detta: