Gårdsbutiken


Stängt för säsongen!

Tusen TACK alla som handlat i butiken under året. Vi ses igen nästa år! /Malin


Välkommen till min gårdsbutik på Norgården! Här säljer jag nyskördade grönsaker från odlingen bredvid, förädlade produkter som marmelad, saft, örtsalt mm. I butiken finns också fina skålar, fat och kannor av keramiker av Sanna Hagström.

Butiken har självbetjäning och du betalar med swish. Du plockar helt enkelt ihop det du vill handla, anteckningar i blocket och swishar summan.

Hitta till Norgården

Adress: Knipplebergsvägen 15 / Sök i google maps på ”Norgårdens gårdsbutik”

————————-

Hos mig kan du handla helt nyskördade grönsaker med mycket färg, form och smak! Under 2021 påbörjade jag flytten av min verksamhet från villaträdgården i Backa till Norgården, i Skogome. Här har jag mycket större odlingsyta och fantastiska möjligheter att utvecklas som odlare och företagare!

Sensommaren 2022 öppnade gårdsbutiken på Norgården! Under säsongen är dörren alltid öppen och du plockar själv från hyllor och kylskåp det du vill ha och betalar med swish. Självbetjäning alltså!

Utöver fina grönsaker erbjuder jag marmelad, örtsalt och plantor, för dig som vill odla själv. Utbudet varierar från vecka till vecka, beroende på vad som är skördeklart.

%d bloggare gillar detta: